Green Peel

3 unike behandlinger individuelt tilpasset din hud!

Green peel er en medisinsk utviklet peeling på ren plantebasis, uten kjemiske ingredienser som kan irritere huden. Med 100% av naturens egne naturlige aktive planter er Green Peel en trygg vei til optimal hudhelse.

De 3 Green Peel behandlingene:

 • bekjemper tidlig aldring
 • opprettholder spensten i huden og strammer opp evt slapp hud
 • styrker og heler uren hud og acne
 • reduserer pigmenter, solskadet hud, porer og ujevn hudtone,
 • øker gløden i grå og gusten hudAlle Green Peel behandlinger gir en vakker glød og den unike karakteristiske “gnistringen” som minner en på at de gode prosessene er i gang i dagesvis!.  Green Peel Fresh Up:

  Den mildeste av de tre urtepeelingene blir populært kalt ” Party Peel”. Årsaken er at huden får en så flott glød at du kan gå rett på fest. Samtidig setter den i gang prosesser som bremser aldring, forbedrer hudbarrieren og styrker sensitiv hud

  Party Peel kan tas i en “Ekspressutgave” på 30 min (kr 990,-). Ellers er det vanlig med 60 min, inkl forsiktig utklemming, ampuller og maske (kr 1100,-).

  For optimal effekt anbefales Special Care/ Special Regulating Care de 5 neste dagene.

  1.  Green Peel Energi:

  Dette er en dypere variant av den mildeste peelingen. Behandlingen har effekt på rynker, pigmentflekker, store porer og akne. Denne peelingen er en populær antirynkebehandling 4 ganger årlig, med eventuelle Fresh Up behandlinger imellom.

  Den gir umiddelbar effekt uten at det setter begrensninger i hverdagen. Du vil være litt rød etterpå, men som regel ikke verre enn at du kan gå på fest neste dag.

  Behandlingen tar 60 min (kr 1400,-) og det er sterkt anbefalt å unne seg et hjemme kit med 3 essensielle produkter (kr 625,-).

  3.  Green Peel Classic:

  Dette er den opprinnelige Green Peel og den dypeste av de tre utgavene. Denne bidrar til å stramme vevet, forbedrer og bekjemper ujevn og ru hud, tap av elastisitet, rynker, store porer, akne og arr. Rett etter behandlingen vil du være rød og etter 3-4 dager vil en som regel flasse. Etter 5-6 dager kommer du tilbake for en oppbyggende behandling. ( Mange bestiller time torsdag, flasser lørdag/søndag og tar etterbehandling mandag/tirsdag). Du må følge opp behandlingen med tilrettelagte produkter fra Dr. med. Christine Schrammek. Resultatet er total hudfornyelse!

  Pris:  2 timer à 60 min med 5-6 dagers mellomrom kr 2500,- + kjøp av 4 helt essensielle hjemmeprodukter kr 1989,-. Til sammen 4489,-.

  Etter en Green Peel behandling er huden i en restitusjonsfase. Huden er da ekstra sensitiv og det er viktig at riktige produkter påføres huden. For å få økt effekt og unngå uønskede reaksjoner har Dr. med. Christine Shrammek spesielt tilpassede hjemmeprodukter med kraftig beroligende, balanserende og næringsrike ingredienser.